Iolanda Roma Sala, especialista en nutrició, creadora de Bioalimals

Iolanda Roma Sala

Més de 20 anys d’experiència com a formadora en alimentació i nutrició.
Creadora de Bioalimals.

Dietista-nutricionista i naturòpata, especialista en educació alimentària per a infants i joves.
Entregada a la causa del món dels animals.
Formada en Bioenergètica Transpersonal i No Dual.

Alguns clients pels quals he treballat

ajuntament-de-barcelonageneralitat-de-catalunya-departament-de-salutinstitut-catala-de-salutajuntament-de-ripolletajuntament-de-castelldefelscreu-roja-cerdanyola-ripollet-montadaAbacusla-casa-elizaldeConsuminstitut-fp-sanitaria-roger-de-lluriaFCCUCassociacio-5-al-dia

Tallers d'Aimentació«Aprendre a menjar és una eina que t’acompanyarà tota la vida, beneficiant-te en cada àpat.»

Bagatge professional

Són 20 anys d’experiència com a professional de la Dietètica en diferents àmbits, prevalent el món de la FORMACIÓ I L’EDUCACIÓ ALIMENTÀRIA a tot tipus de col.lectius (adults, mestres, pares i mares d’escoles, monitors del lleure i de menjador,…) per a una amplia diversitat de clients.

Dues dècades de dedicació plena en el món dels infants i joves, impartint tallers d’alimentació, organitzats per diferents entitats públiques i privades, com Ajuntaments i cooperatives -col.laborant en campanyes de salut-, així com escoles particulars arreu de tot Catalunya.

Descarrega el currículum de Iolanda Roma Sala

Tallers d'Aimentació«Canviar els hàbits alimentaris és la clau; quan més aviat comencem millor.»

Creadora de Bioalimals: què és Bioalimals?

És la meva aposta de tallers d’educació per a la conscienciació vers l’alimentació i la protecció dels animals.

Els tallers d’ EDUCACIÓ ALIMENTÀRIA, aborden 9 àrees diferents.
Els tallers de EDUCACIÓ HUMANITÀRIA I PROTECCIÓ ANIMAL, aborden 8 àrees diferents.

El format «Taller» té una estructura de sessions vivencials, interactives i amb dinamisme.
La durada: 2 hores.
S’adrecen a centres educatius: primària, secundària, batxillerat i educació especial.
Cada taller pot acollir vàries àrees diferents. És el centre educatiu qui escull aquelles que més interessin, d’acord al temari curricular, etc. Hi ha total FLEXIBILITAT I ADAPTABILITAT.

Bioalimals, tallers d'educació humanitaria i protecció animal«L’animal és un ser que ens pot ajudar a connectar amb les nostres emocions més amagades. Posar-les a la llum, reconeixer-les i estimar-les és una profunda sanació»

Com neix Bioalimals?

Bioalimals neix d’un sentiment de gratitud i amor per tot allò que és viu i ens dóna vida: aquesta naturalesa que ens sostenta i de la que formem part. La visió de Bioalimals és posar una mirada en el vincle que succeeix en nosaltres vers els aliments i els animals. I què observem? O bé ens desconnectem de la naturalesa o bé la idealitzem. En qualsevol cas, ens separem d’ella!!

Bioalimals neix d’una crida interior que m’empeny a l’acció: ens convida a obrir un espai per tornar a ser comunitat entre els humans i els animals, observant en cada instant el que es manifesta per dignificar-ho i, senzillament, estimar-ho!

Despertar aquesta consciència en els infants i joves és un repte que engresca i que m’atreveixo a viure!

I des d’aquest lloc, des d’aquesta presència recuperarem un veritable vincle respectuós, amb consciència i agraïment, que revertiran clarament en la relació amb nosaltres mateixos i amb els altres.

No em queda més que entregar-m’hi i respirar aquesta Humanitat que Som!

Bioalimals, tallers d'educació humanitaria i protecció animal«Els animals estan aquí per ensenyar-nos molt! Sols cal estar en silenci, observar-los, escoltar-los i respectar-los. D’aquesta manera es crearà un espai d’estima cap a ells»

Segueix-me a les xarxes socials

           logoYTube         logoYTube