Iolanda Roma Sala, especialista en nutrició, creadora de Bioalimals

Iolanda Roma Sala

Més de 25 anys d’experiència com a formadora en alimentació i nutrició.
Creadora de Bioalimals.

Dietista-nutricionista i naturòpata, especialista en educació alimentària per a infants i joves.
Entregada a la causa del món dels animals.
Formada en Bioenergètica Transpersonal i No Dual.

Alguns clients pels quals he treballat

ajuntament-de-barcelonageneralitat-de-catalunya-departament-de-salutinstitut-catala-de-salutajuntament-de-ripolletajuntament-de-castelldefelscreu-roja-cerdanyola-ripollet-montadaAbacusla-casa-elizaldeConsuminstitut-fp-sanitaria-roger-de-lluriaFCCUCassociacio-5-al-dia

Tallers d'Aimentació«Aprendre a menjar és una eina que t’acompanyarà tota la vida, beneficiant-te en cada àpat.»

Bagatge professional

Són més de 25 anys d’experiència com a professional de la Dietètica en diferents àmbits, prevalent el món de la FORMACIÓ I L’EDUCACIÓ ALIMENTÀRIA a tot tipus de col.lectius (adults, mestres, pares i mares d’escoles, monitors del lleure i de menjador,…) per a una amplia diversitat de clients.

Dues dècades de dedicació plena en el món dels infants i joves, impartint tallers d’alimentació, organitzats per diferents entitats públiques i privades, com Ajuntaments i cooperatives -col.laborant en campanyes de salut-, així com escoles particulars arreu de tot Catalunya.

Fes clic a la imatge per a descarregar el cv de la Iolanda.

Tallers d'Aimentació«Canviar els hàbits alimentaris és la clau; quan més aviat comencem millor.»

Creadora de Bioalimals: què és Bioalimals?

És la meva aposta de tallers d’educació per a la conscienciació vers l’alimentació i la protecció dels animals.

Els tallers d’ EDUCACIÓ ALIMENTÀRIA, aborden 9 àrees diferents.
Els tallers de EDUCACIÓ HUMANITÀRIA I PROTECCIÓ ANIMAL, aborden 8 àrees diferents.

El format «Taller» té una estructura de sessions vivencials, interactives i amb dinamisme.
La durada: 2 hores.
S’adrecen a centres educatius: primària, secundària, batxillerat i educació especial.
Cada taller pot acollir vàries àrees diferents. És el centre educatiu qui escull aquelles que més interessin, d’acord al temari curricular, etc. Hi ha total FLEXIBILITAT I ADAPTABILITAT.

Bioalimals, tallers d'educació humanitaria i protecció animal«L’animal és un ser que ens pot ajudar a connectar amb les nostres emocions més amagades. Posar-les a la llum, reconeixer-les i estimar-les és una profunda sanació»

Com neix Bioalimals?

Bioalimals neix d’un sentiment de gratitud i amor per tot allò que és viu i ens dóna vida: aquesta naturalesa que ens sustenta i de la que formem part.

La visió de Bioalimals és posar una mirada per una banda en el vincle que establim amb els aliments que mengem i que nodreixen el nostre cos físic, mental i emocional. I per l’altra, els nostres germans petits, els animals, amb qui creem llaços més íntims o més distants. Siguin com siguin aquests vincles, tots formem part d’un Tot!

Bioalimals neix d’una crida interior que m’empeny a l’acció, obrint un espai per recordar-nos que som Comunitat, que som Naturalesa, en el concepte més ampli de la paraula. És des d’aquest lloc que neix el respecte, l’escolta i la tolerància amb nosaltres mateixos i amb els altres.

Despertar aquesta consciència en els infants i joves és un repte que m’engresca i que m’atreveixo a viure!
No em queda més que entregar-m’hi i respirar aquesta Humanitat que Som!

Als meus 40 anys i durant quatre anys vaig rebre la formació de Bioenergètica, basada en una teràpia psicològica. Aquesta m’ha donat eines per comprendre com funciona l’energia que es mou en nosaltres, producte de les nostres emocions i pensaments. I per tant, m’ha donat una sensibilitat per poder-les sostenir i acollir, sense ser jutjades. Molt resumidament, la bioenergètica convida a viure l’experiència de la vida, en tots els seus àmbits, amb una mirada holística del nostre Ser.

 

Tallers per a esocles amb bioenergeètica

Bioalimals, tallers d'educació humanitaria i protecció animal«Els animals estan aquí per ensenyar-nos molt! Sols cal estar en silenci, observar-los, escoltar-los i respectar-los. D’aquesta manera es crearà un espai d’estima cap a ells»

Segueix-me a les xarxes socials

           logoYTube         logoYTube