Política de Privacitat i Protecció de Dades

Sóc la Iolanda Roma Sala  amb DNI: 44008991D, propietària d’aquest lloc web, amb domicili a Passatge de la Circumval·lació, 8 (Urbanització Els Bruguers) (08460) Santa Maria de Palautordera, Barcelona, Espanya. Correu electrònic: contacte@bioalimals.cat.

T’informo que esta web www.bioalimals.cat, compleix amb la normativa de protecció de dades (Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el Reial Decret 1720/2007 de 21 de desembre, pel qual s’aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica i altra normativa vigent).

Perquè puguis navegar per la meva web, no cal que em facilitis cap dada. Els casos en què si em dones els teves dades són les següents: Quan et subscrius al meu butlletí de notícies. Quan em escrius mitjançant el formulari de contacte. Quan m’envies un email. Quan compres un dels meus productes.

En cada cas, les teves dades podran ser incorporades a un fitxer de llista de correu, de la qual sóc responsable de la seva gestió i tractament. La seguretat de les teves dades està garantida, ja que prenc totes les mesures de seguretat necessàries per a això. Només faré servir aquestes dades per a la finalitat que me’ls has donat.

Concretament, quan et subscrius al meu butlletí de notícies, rebràs novetats de la meva web, informació dels meus serveis i qualsevol contingut relacionat amb altres professionals que et pugui interessar. No et preocupis, no cediré les teves dades a tercers. D’altra banda, et confirmo que si adquireixes un dels meus productes, el pagament el realitzaràs a través de Paypal, que com saps, és una passarel·la segura de pagament. Per tant, no tindré accés a les teves dades bancàries.

En tot moment, els usuaris que vulguin accedir a les dades, rectificar-les o cancel·lar-les em poden enviar un email a contacte@bioalimals.cat i els explicaré com exercir els seus drets d’oposició, accés i informació, rectificació, cancel·lació de les seves dades i revocació de la seva autorització.

Finalment, et recordo que l’accés a aquest web pot implicar la utilització de cookies, que com saps és informació que s’emmagatzema en el teu navegador per facilitar la navegació. Et deixo l’enllaç perquè puguis consultar la meva política de cookies. Si tens qualsevol dubte al respecte del tractament de les teves dades i de la seva privacitat, pots contactar amb mi.