Què és La Bioenergètica?

bioanimals-tallers-d-alimentacio-i-preteccio-animal-per-a-escoles-amb-una-visio-bioenergeticaLa Bioenergètica és una eina que ens ajuda a DESPERTAR EL COS, entenent aquest com un vehicle que ens permet la reconnexió amb la Vida. Despertar el cos en la seva màxima amplitud vol dir reconèixer-nos més enllà del nostre cos visible, tangible, per descobrir que també som un cos invisible, imperceptible pels nostres sentits.

Sentir la profunda interrelació entre el cos yang (visible) i el cos yin (invisible) i el moviment permanent d’un a l’altre i de l’altre a l’un és RECONNECTAR AMB LA VIDA! La Bioenergètica ens ajuda a prendre consciència d’aquest moviment vital implícit entre el que veiem i el que no veiem, recuperant el ritme natural, impulsat per la força de la naturalesa que ens envolta i de la que formem part.

El cos invisible integra allò que sentim, allò que intuïm en el nostre Ser, el món intern, la il·lusió, el desig… Quan, com a persona, em percebo que sóc aquesta energia, ja disposo de la clau per veure el que hi ha allà dins amagat: una vivència que ens convida a aturar-nos-hi, respirar- la, integrar-la i, al cap i a la fi, estimar-la.

D’aquí neix la Bioenergètica en Bioalimals!!! donar cabuda a la observació interna i externa dels nostres vincles, en aquest cas, amb els aliments, amb els sers humans i no humans, els animals.

Amb l’alimentació es desperten, sovint, tota una colla de sensacions, creences i emocions, i una relació amb el nostre propi cos i amb la vida.

Els animals, reconeixent-los com sers que senten emocions, faciliten a despertar l’empatia en nosaltres i una connexió, potser inconscient, amb «el nostre nen interior». Sentiments com l’alegria, l’amor, el respecte, entre d’altres, apareixen facilment en aquest vincle, així com la pena, la por, la ràbia, la culpa, i una part instintiva, totes elles, fruit d’experiències viscudes individualment i/o col.lectivament que, des de la ment hem silenciat, amagat, bloquejat i anul.lat. La Bioenergètica ens empeny a mirar-les de front i RECONEIXER-LES, per ser ALLIBERADES, TRANSFORMADES I SANADES.

Bioalimals sorgeix del desig d’oferir la oportunitat d’INTEGRAR, DONAR ESPAI I RECUPERAR LA DIGNITAT de qualsevol emoció o experiència.

La meva experiència treballant amb joves i tractant aquests temes ha estat un Gran Regal per a tots doncs són espais on es revela una Gran Humanitat en ells que ens toca a tots! Una gran benedicció!!