Avís Legal

Identitat i titular del web

Sóc Iolanda Roma Sala amb DNI: 44008991D, propietari d’aquest lloc web, amb domicili a Passatge de la Circumval·lació, 8 (Urbanització Els Bruguers) (08460) Santa Maria de Palauturdera, Barcelona. Espanya. Correu electrònic: contacte@bioalimals.cat.

Propietat Intel·lectual

Totes els continguts i publicacions de la meva web -articles, posts, pàgines, textos, vídeos, tutorials, podcasts, imatges, gràfics i infografías- estan subjectes a drets d’autor i propietat intel·lectual, dels quals sóc titular. En cap cas es transmetran o cediran aquests drets sense el meu consentiment previ, exprés i per escrit. En concret, els continguts i publicacions no es podran reproduir, difondre, vendre, distribuir ni utilitzar amb fins comercials o no. A més, tot contingut que aparegui en aquesta web els drets d’autor i propietat intel·lectual siguin d’un tercer, estaran degudament assenyalats.

Normes d’ús

La temàtica principal d’aquest web és l’assessorament a empreses i particulars sobre el desenvolupament i creixement personal. A més, es difondran els productes i serveis organitzats per mi. Els usuaris, lectors o clients que accediu al web haureu respectar tant temàtica com la dinàmica del lloc web i fer un ús adequat dels serveis i continguts: Especialment: No emprar-los per realitzar activitats il·lícites, il·legals o contràries a la bona fe i ordre públic. Difondre contingut o propaganda racista, xenòfoba, pornogràfica, d’apologia al terrorisme o que atempti contra els drets humans. Em reservo els drets d’esborrar qualsevol comentari o aportació que atempti contra les normes d’aquest lloc web. En cap cas seré responsable de les opinions que els usuaris puguin deixar. Tampoc es permeten comentaris promocionals, insultants o que vagin contra el bon to de la web.

Protecció de dades

Aquest lloc web compleix amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades (Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el Reial Decret 1720/2007 de 21 de desembre, pel qual s’aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica i altra normativa vigent). Per a més informació sobre el tractament de les teves dades i perquè coneguis la política de privacitat d’aquesta web, pots punxar en aquest enllaç: Política de privacitat.

Exclusió de responsabilitat

No serà responsable en cap cas dels perjudicis o danys de qualsevol tipus que poguessin ocasionar la visita a aquesta web, ja sigui per error o omissió en els continguts o per la transmissió d’algun programa maliciós que es produeixi tot i haver pres les mesures tecnològiques necessàries per evitar-ho. De la mateixa manera, no seré responsable en cap cas dels continguts dels webs externes que poguessin enllaçar des del meu web, bloc o zona de comentaris, ja que no estan sota el meu control. Política de cookies. Aquesta web utilitza galetes de tercers amb funcions analítiques.

Legislació aplicable

Aquestes condicions legals s’han redactat en virtut a la llei espanyola.

Modificació del contingut de l’avís legal

El present avís legal podrà ser modificat en qualsevol moment, atenent a l’evolució d’aquesta web i els continguts que s’hi ofereixen. En aquest cas, s’informarà als usuaris d’aquestes modificacions.